Hiukkis-filkka | esittelyvideo

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=bdDkyQT2w2o” width=700 maxwidth=700 ]

 

Hiukkis-filkka | esittelyvideo | 2014

”Hiukkis-filkka” on Kulttuurikasarmi Hiukkavaara ry:lle opiskelijaproduktiona toteutettu juonellinen esittelyvideo markkinointitarkoituksiin. Videon avulla pyritään avaamaan Hiukkavaaran kasarmialueen toimintaa sellaisille ihmisille, jotka eivät tiedä siitä entuudestaan mitään. Kasarmialue on vaarassa tulla puretuksi, joten oululaisille ja päättäjille halutaan näyttää, miksi kasarmialue on arvokas säilyttää. Video esittelee poikkileikkauksen siitä, kuinka laaja kirjo erilaisia kulttuuritoimijoita ja harrastajia kasarmia käyttää.

Tuottaja, käsikirjoittaja: Essi Pulju
Kuvaaja, ohjaaja: Janne Dahlman
Valaisija: Juho Vuolas
Graafikko, käsikirjoittaja: Tiina Liuska

E511 / Opinnäytetyön produktio-osa