K-POD Suomi | Podcast | 2023

852 | Opinnäytetyön produktio-osa | Helena Petäjäkangas

K-POD Suomi on korealaiseen populaarikulttuuriin keskittyvä neliosainen podcast. Jokaisessa jaksossa toimittaja Helena Petäjäkangas käsittelee eri aiheita K-popin värikkäästä maailmasta yhdessä mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Aihepiireinä muun muassa fanittaminen, viihdetuotannon epäkohdat ja K-popin innoittamat harrastukset. On sinulla sitten runsaasti pohjatietoa tai ei, niin olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan! 

Podcast on osa Oulun ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä. 

Tekijä: Helena Petäjäkangas 

Grafiikat: Iida Kilvelä 

Musiikki: pixabay music AlexiAction – abstract world 

K-Pod Suomi is a podcast about the colorful world of Korean pop music! In its four episodes journalist Helena Petäjäkangas goes through different subjects inside K-pop included by interesting guests. For example there’s discuss over what it’s like to be a fan, the dark side of the music industry and how K-pop can inspire to start a new hobby. Whether you have a wide knowledge of K-pop or not, you are more than welcome to listen! 

Author: Helena Petäjäkangas 

Graphics: Iida Kilvelä 

Music: pixabay music AlexiAction – abstract world