Gerty | Peligrafiikkaa

Gertyssä olet nimetön palkkasotilas, joka lähetetään kaivossiirtokuntaan galaksin reunalla. Kyseessä on kriittisen tärkeä siirtokunta ihmiskunnalla ja se on joutunut tuntemattoman vihollisen hyökkäyksen kohteeksi. Hampaisiin asti varustautuneena tehtäväsi on kaivautua Gerty -planeetan ytimeen laser kynsillä, löytää uhan lähde ja eliminoida se.

Gerty on vahvalla Sci-Fi teemalla kyllästetty ”Rogue Like, Top Down Shooter” peli. Suomenkielessä tämä tarkoittaa ylhäältäpäin kuvattua räiskintäpeliä, jossa pelaajat tuhoavat kaiken vähänkin uhkaavalta näyttävän äärimmäisellä tulivoimalla. Pelin edetessä hahmot kehittyvät avaamalla uusia kykyjä, vahvistamalla aseitaan ja ostamalla ominaisuuksia pelimaailmaan kätketyistä kaupoista. Haasteen kasvaessa, jokaisen pelaajan on kehityttävät voidakseen vastata yhä kasvavan vihollisaallon hyökkäyksiin ja selvitä hengissä Gertystä.

Tekijä loi grafiikkaa pelin valikkoihin ja itse pelimaailmaan. Tämän lisäksi hän teki pelin hahmoille heidän kykyjään vastaavat ikonit, sekä loi animaatioita pelihahmoille.

I had the opportunity to work with the team behind Gerty, a “top down, rogue like shooter” game for the PC. An important mining colony for humans is under attack and it is your job as a mercenary to defend it. Armed to the teeth and equipped with your trusty laser diggers, it is time to take the fight to the enemy. Dig into the center of the planet, discover the source of the attacks, and destroy the enemy. Do you have what it takes to make it back alive?

Tekijä: Jouko Voutilainen

679 | Opinnäytetyön produktio-osa | 2018