Kentän laidalla | Podcast | 2020

742 | Opinnäytetyön produktio-osa | Juuso Koivumäki

Kentän laidalla -podcast on urheiluun painottuva podcast-sarja. Podcastissa haastatellaan suomalaisia urheilijoita, valmentajia ja urheiluvaikuttajia, jotka ovat olleet pitkään oman lajinsa parissa. Podcast-sarjassa on tarkoitus tuoda esiin uusia asioita urheilusta ja siihen liittyvistä asioista, joita ei ole aiemmin niin paljoa käsitelty. Urheilijoiden ja valmentajien kohdalla podcastissa painotetaan uraa, kun taas taustavaikuttajan kohdalla käsiteltävät asia voi olla mikä tahansa kokonaisuus, josta haastateltavalla on paljon kokemusta.

Kentän laidalla podcast is a sport podcast in which I interview Finnish athletes, coaches and other people related to sports whom have long experience in their own sport. In this podcast series I mean to bring up new things about sports. In this podcast I will dress things that have not got much attention. With atheletes and coaches the episodes consist of their own career.

Tekijä: Juuso Koivumäki – tuottaja, käsikirjoittaja, juontaja, editoija