Mitä kuuluu kampus? | Podcast | 2021

768 | Opinnäytetyön produktio-osa | Iina Tauriainen

Mitä kuuluu kampus? -podcast. kuvitus: Iina Tauriainen.
Mitä kuuluu kampus? -podcast. kuvitus: Iina Tauriainen.

Mitä kuuluu kampus? on Oulun Ylioppilaslehdelle opinnäytetyön produktiona tehty podcast, joka sisältää seitsemän jaksoa. Podcast kertoo Linnanmaan kampuksen aiheista ja ihmisistä, ja se toimii lehden kanssa samalla periaatteella, joten kohderyhmään kuuluvat kaikki korkeakouluopiskelijat. Projektin tavoitteena oli käsitellä opiskelijoita kiinnostavia, ajankohtaisia aiheita niin, että se tavoittaisi lehden lukijakunnan myös audion muodossa. 

Tämä podcast toimii kuulijalle tapana päästä kahville sellaisten henkilöiden kanssa, joita ei välttämättä muuten pääsisi tapaamaan. Istumme alas mm. Oulun yliopiston rehtorin, opintopsykologin sekä yliopistopastorin kanssa, ja sivuamme useita opiskelijoille ajankohtaisia aiheita rennossa ilmapiirissä. Jaksoihin on otettu mukaan myös Oulun Ylioppilaslehden lukijoiden kysymyksiä.

Projekti toteutettiin syksyn 2020 ja kevään 2021 välisenä aikana, ja jaksot ovat kuunneltavissa Spotifyssa. 

Mitä kuuluu kampus is the Oulu Student Magazine’s new podcast where we invite current people to talk, ask burning questions and share answers you won’t hear elsewhere. It includes seven episodes, and it’s about the topical subjects and people of the campus of Linnanmaa. This project’s target group is all university students, and it’s main focus is to cover university related subjects in a way, that it reaches the student magazine’s audience also via audio.

All of the episodes include also questions from the readers of Oulun Ylioppilaslehti.

This project was done between autumn 2020 and spring 2021, and all of the episodes are published in Spotify.

Tekijät:
Iina Tauriainen – toimittaja, äänittäjä & leikkaaja

  • Mitä kuuluu kampus? -podcast. kuva: Iina Tauriainen.
  • Mitä kuuluu kampus? -podcast. kuvitus: Iina Tauriainen.
  • Mitä kuuluu kampus? -podcast. kuva: Iina Tauriainen.