Adeela ja Aamutähti | Lasten kuvakirja

Adeela ja Aamutähti | Lasten kuvakirja | 2019

Adeela ja Aamutähti on lasten kuvakirja 5–8-vuotiaille lapsille. Tarina kertoo pienestä karhunpoikasesta nimeltään Adeela, joka tapaa yhtenä yönä Valonplaneetalta tulleen Aamutähden. Yhteisen seikkailun myötä Adeela ja Aamutähti auttavat toisiaan voittamaan omat pelkonsa. Tarinan keskeisimpinä teemoina toimivat pelkojen voittaminen, ystävyys sekä toisen auttaminen.

Adeela ja Aamutähti (Adeela and Morning Star) is a children’s picturebook for 5–8-year-old children. Adeela is young and curious bear cub, who will meet little creature called Aamutähti during the night. Together they will have little adventure and help each other to face their own fears. The main themes in this story are facing your fears, friendship and helping one another.    

Kirjoittaja, kuvittaja ja taittaja: Anna Kupsala

705 | Opinnäytetyön produktio-osa |2019 Opinnäytetyön osana toteutettu produktio | kevät 2019T