Nollapiste | 360-Dokumenttiprojekti

713|Journalistinen Lab

Nollapiste|360-dokumenttiprojekti |2019

Kolmijaksoinen Nollapiste-dokumenttiprojekti käsittelee ihmisten erilaisia keinoja rauhoittua arjessa ja löytää perspektiiviä elämäänsä suorituskeskeisessä arjessa. 360-asteen video ja maisemoitu tilaääni luovat immersiivisen kokemuksen, jota ohjaa voice-over henkilöhaastattelu.

Nollapiste (Zero point) is a three-episode (4-6 minutes) documentary series, which follows three different people as they relax, unwind and search for perspective in unique ways. 360° video and spatial audio are used to build immersive VR-experiences, which are guided by in-depth voice-over interviews. 

Kaikki Nollapiste° jaksot löytyvät Youtubesta!

Tekijät aakkosjärjestyksessä: Jutta Huovinen, Niina Jokelainen, Santeri Kangas, Joonas Leinonen, Antti Tauriainen