Living with Pain | Journalistic Lab | 2022

#836 | Journalistic lab

Elämää kivun kanssa on 4-osainen dokumenttisarja, jossa ääneen pääsee viisi rohkeaa ihmistä Pohjois-Pohjanmaalta ja Kainuusta. Jaksojen päähenkilöt kertovat oman tarinansa siitä, minkälaista on elää päivittäin kivun kanssa, jota ulkopuoliset eivät pysty välttämättä päällepäin näkemään. Dokumentilla halutaan korostaa sitä, että vaikka ihminen vaikuttaisikin päällisin puolin täysin terveeltä, voi vahvan ulkokuoren alla olla paljon kipua ja huolta. Ethän siis oleta!

Living with Pain is a 4-part documentary series in which five brave people from Northern Ostrobothnia and Kainuu can be heard aloud. The protagonists of the episodes tell their own story of what it’s like to live on a daily basis with pain that outsiders may not be able to see from above. The documentary seeks to emphasize that even if a person appears completely healthy on the surface, there may be a lot of pain and worry under the strong outer shell. So don’t assume!

Roosa Sarajärvi – tuottaja-käsikirjoittaja
Minna Laamanen – kuvaaja-editoija
Hanna-Riikka Karjalainen – markkinointivastaava
Riina Koskikero – käsikirjoittaja-haastattelija