Heroes of Venturia | Graafinen tuotanto

Heroes of Venturia | Mobiilipelin visuaalinen ilme & Traileri | 2018

Adventuring is messy business, isn’t it time you let someone else do your dirty work for you?

Heroes of Venturia – mobiilipelin visuaalinen ilme -tuotanto sisältää itse peligrafiikkaa ja sen tarkempaa määrittelyä pelin parissa työskenteleville kuvittajille ja koodaajille, sekä Heroes of Venturia -pelin pienehkön otoksen markkinointimateriaalia promo julisteiden ja mobiilipeleissä julkaistavien mainosten muodossa.

Pelaaja on juuri omaa kievarinpitäjän uraansa aloitteleva eläköitynyt sankari, joka on perinyt pienen majatalon ’keskellä ei mitään’. Seikkailijan elämänsä johdosta hänellä on mukava määrä kontakteja eri puolilla maailmaa, ja häneltä kysellään yhä apua monenlaisiin seikkailuihin. Niinpä hän päättää ryhtyä kouluttamaan uutta sankarisukupolvea ja tarjoamaan näille majapaikan seikkailujen välissä. Pelaajan tavoitteena on kerryttää majatalonsa mainetta ja näin houkutella siipensä alle uusia ja eri taitoja omaavia seikkailijoita, joita lähettää seikkailuihin hankkimaan kokemuksia ja kiehtovia esineitä.

Kerää täydellinen seikkailijajoukkiosi, jolla päihität voimakkaita vihollisia eeppisissä lopputaisteluissa, myy eteenpäin tarpeettomat tavarat ja osta voitoilla parempia varusteita. Löydä uusia maailmoja täynnä uudenlaisia seikkailuja, sankareita ja varusteita!

Manage Your Inn & Heroes, Quest for Glory & Profit!

Peli tulossa Google Play ja App Store -sovelluskauppoihin!

Visual design for Heroes of Venturia -mobile game. Production includes game art and visual guidelines for artists and coders who are working on Heroes of Venturia mobile game. Production also includes marketing materials in the shape of promo posters and advertisements which are shown in other mobile games.

Tekijät:  Saara Siirtola – Mobiilipelin visuaalinen ilme
Iida-Maria Laitala – Pelin traileri

690 & 691 | Opinnäytetyön produktio-osa

Saara Siirtola
Saara Siirtola
Saara Siirtola
Saara Siirtola & Iida-Maria Laitala
Iida-Maria Laitala
Iida-Maria Laitala
Iida-Maria Laitala
Iida-Maria Laitala