Suhteellisen kestävää | Journalistic Lab | 2022

#839 | Journalistic Lab

Elämä tuo ihmisiä yhteen ja luo parisuhteita. Ajan mittaan elämä myös koettelee niitä. Suhteellisen kestävää sarjassa kolme erilaisessa elämäntilanteessa olevaa paria jakavat kokemuksiaan siitä, mikä heitä yhdistää ja miten sielunkumppanuus syntyy. Sarja on myös läpileikkaus hetkiin, jolloin elämä suistuu yllättäen raiteilta ja parisuhteen toinen osapuoli hengittää hetken vain rakkaansa sydämen kautta.

Life brings couples together and creates relationships. Over time, life will also test them. In a Relatively sustainable series, three couples in different life situations share their experiences of what unites them and how the soulmates are born. The series is also a cross-section to those moments when life suddenly slips off the rails and the other party in a relationship breathes for a moment only through the heart of a loved one.

Tekijät:
Johanna Mattola
Jasmin Kareinen
Daria Minaeva
Joel Ollikkala