Ainoa | Animaatio

Ainoa on kuvitteellisessa kaupungissa sijaitseva alkoholikauppa. Tapahtumat lähtevät liikkeelle rekrytointitilaisuudesta jossa on kolme hakijaa, yksi heistä on päähenkilö. Päähenkilö ja kaksi muuta tyyppiä kilpailevat myyjän paikasta. Henkilöstö- ja toimitusjohtaja Alexander Brighstein pelaa nettipokeria puhelimessa työpäivän aikana. Sen seurauksena hänellä jää haastatteluihin liian vähän aikaa ja Alexander ehdottaa osoittamaan myyntityötaitoja heti paikan päällä ja yrittämään myydä satunnaisille asiakkaille minkä tahansa juoman.

Ainoa is a national alcoholic beverage retailing monopoly shop which is situated in imaginary city. An action starts from the recruiting event, within  participants and one of them is a main character. Main character and two others compete for the seller’s man vacancy. Managing and personal director Alexandr Brigstein is playing net pocker in his cellphone during his working day. In a consequence on that he’s running out of time to make an interviews and he proposes to demonstrate participants selling skills by organising pop up sales pitch  and try to sell random dring to any customer.

Tekija: Liubov Alekseeva

Opinäytetyön produktio-osa