Uleåborg Festival Of Psychedelia –festivaalin visuaalinen ilme | Graafinen tuotanto | 2022

843 | Opinnäytetyön produktio-osa | Petri Saarela

Pienen paikallisen festivaalin visuaalisen ilmeen suunnittelu vuodelle 2022, sekä tulevina vuosina jatkuva graafinen konsepti. Konseptiin kuuluu typografia, kuvakonsepti ja graafiset elementit. Niitä hyödynnetään sosiaalisen median markkinoinnissa bannerien, somekuvien ja sometarinoiden muodossa, sekä päätapahtuman julisteessa.  
 
Visual concept and look to year 2022 for a local small underground festival in city of Oulu. On going concept includes their own typography, picture concept and graphic elements. They are used in social media marketing in banners, social media pictures, Instagram stories and in main event poster.    

Tekijät:  
Petri Saarela: Suunnittelu ja tuotantotyöt