Uneen kahlittu | dokumentti | 2017

618 | mediaprojekti | Jarkko Harjumaa & Noora Haapaniemi

 

Uneen kahlittu on 17 minuutin mittainen kaunistelematon kertomus kahdesta narkolepsiaan sairastuneesta nuoresta, joiden elämä muuttui elinikäiseksi painajaiseksi heidän yrittäessään suojata itseään sikainfluenssalta rokotteella. Dokumentti kuvaa elämää vaikean ja vähätellyn sairauden kanssa, nuorten oman, ja heidän äitiensä kärsimyksen kautta.

Uneen kahlittu (Chained in a dream) is a 17 minute long unembellished story of two teenagers, whose lifes turned into a lifelong nightmare, when they tried to protect themselves from a swine flu with a vaccine. Documentary describes life on it’s purest with a difficult and underrated illness called narcolepsy through the misery of the teens and their mothers.

Työryhmä:

Jarkko Harjumaa – tuottaja, käsikirjoittaja, toimittaja, kuvaaja

Noora Haapaniemi – käsikirjoittaja, ohjaaja, toimittaja, kuvaaja, editoija

 

1 Trackback / Pingback

  1. 📺 – noora haapaniemi

Kommentointi on suljettu.