Sähinä & Kolina ja mysteerijäljet | Lasten kuvakirja | 2021

766 | Opinnäytetyön produktio-osa | Lauri Gullsten

Sähinä & Kolina ja mysteerijäljet. kuvitus: Lauri Gullsten.
Sähinä & Kolina ja mysteerijäljet. kuvitus: Lauri Gullsten.

Sähinä & Kolina ja mysteerijäljet on 5–8-vuotiaille lapsille suunnattu kuvakirja. Kirjan tarina kertoo Sähinä ja Kolina nimisistä peikkokaveruksista, jotka eräänä päivänä löytävät takapihaltaan suuret mysteerijäljet. Jäljet johdattavat kaverukset kutkuttavalle matkalle, jonka varrella he törmäävät niin vanhoihin kuin uusiin ystäviin. Tarinan rakentavina teemoina toimivat ystävyys, ennakkoluulojen voittaminen sekä muille avun antaminen.


Sähinä & Kolina and the Mystery Footprints is a picture book aimed at children aged 5-8. The story of the book is about troll buddies named Sähinä and Kolina, who will one day find large mystery traces in their backyard. The tracks lead the buddies on a teasing journey along which they run into both old and new friends. The constructive themes of the story are friendship, overcoming prejudices and helping others.

Tekijät:
Lauri Gullsten – kirjoittaja, kuvittaja ja taittaja

  • Sähinä & Kolina ja mysteerijäljet. kuvitus: Lauri Gullsten.
  • Sähinä & Kolina ja mysteerijäljet. kuvitus: Lauri Gullsten.
  • Sähinä & Kolina ja mysteerijäljet. kuvitus: Lauri Gullsten.
  • Sähinä & Kolina ja mysteerijäljet. kuvitus: Lauri Gullsten.
  • Sähinä & Kolina ja mysteerijäljet. kuvitus: Lauri Gullsten.
  • Sähinä & Kolina ja mysteerijäljet. kuvitus: Lauri Gullsten.