Käännekohtia|Dokumenttisarja| 2021

789 | Journalistic Lab | Tiina Jokinen, Nelli Salomäki, Sami Aspelund & Jenna Louhela

Dokumenttiprojekti Käännekohtia (2021)

Millaista on, kun ulkonäkö muuttuu pysyvästi sairauden tai onnettomuuden myötä? Dokumenttiprojekti Käännekohtia tarjoaa neljän henkilön tarinan, miksi heidän ulkonäkönsä muuttui, ja miten he itse sekä muut ihmiset suhtautuvat asiaan.

Dokumenttisarja antaa katsojalleen uuden näkökulman kauneuteen ja itsensä hyväksymiselle. Jaksot avaavat valtavirrasta poikkeavan ulkonäön kanssa eläville henkilöille vertaistukea sekä lisäävät suvaitsevaisuutta ja tietoisuutta syistä, miksi ja miten ulkonäkö voi muuttua.

How does it feel when your appearance changes permanently due to illness or an accident? Document series ”Turning Points” (Käännekohtia) offers stories of four persons, why their appearance changed and how they and other people react to it.

The series gives new viewpoints on beaty and accepting yourself as well as providing peer support for persons with deviant appearance. Raising thoughts on awareness and tolerance on how and why appearance can change are key points of this documentary series.

Tekijät:
Tiina Jokinen, tekijätuottaja
Sami Aspelund, kuvakäsikirjoitus
Nelli Salomäki, käsikirjoitus, some
Jenna Louhela, käsikirjoitus, äänitys

Lisäksi koko työryhmä:
Kuvaus ja editointi

  • Dokumenttiprojekti Käännekohtia (2021)
  • Dokumenttiprojekti Käännekohtia (2021)
  • Dokumenttiprojekti Käännekohtia (2021)
  • Dokumenttiprojekti Käännekohtia (2021)