Graafinen tuotanto Gun Stars -mobiilipeliin | PELI | 2020

763 | Opinnäytetyön produktio-osa | Janne Isokääntä & Joona Hautala


Jatkoimme aikaisemmin harjoittelussa aloittamamme Gun Stars -mobiilipelin kehittämistä herättämällä pelin ulkoasun eloon: Peli sai muun muassa uusia upeita grafiikoita, animaatioita, tasoja ja uuden nimen: Autofire Heroes.

We continued developing a mobile game we started making earlier in student practice, Gun Stars, by bringing the game’s appearance to life: Among other things the game received amazing new graphics, animations, levels and a new name: Autofire Heroes


Tekijät:

Janne Isokääntä – Art Director, tekninen graafikko, tekijä-tuottaja – 2D grafiikkaa, UI, animaatiot ja visuaaliset tehosteet

Joona Hautala – Graafikko – 2D konseptitaide, UI, hahmografiikat ja muuta grafiikkaa

Tuotannossa mukana myös:
Toni Hyvönen – Ohjelmoija