Somen pimeä puoli -podcast | PODCAST| 2022

#829 | Opinnäytetyön produktio-osa | Hanna Pakanen

Somen pimeä puoli -podcast käsittelee sosiaalisen median pimeitä puolia. Puolia, jotka kaikki tietävät olevan olemassa, mutta joista ei puhuta. Somen pimeä puoli -podcast nostaa nämä vaikeat aiheet päivänvaloon. Aiheisiin perehdytään niin kokemustarinoiden kuin asiantuntijoidenkin avulla. Aiheina ovat somen luomat kauneuspaineet ja länsimainen kauneusihanne, seksuaalinen häirintä, grooming sekä kiusaaminen. Jokaisen jakson lopussa kuullaan myös mistä voi löytää apua näihin vaikeisiin aiheisiin. Podcastista voivat oppia niin nuoret kuin aikuisetkin. Näitä asioita kohtaavat kaikki iästä riippumatta, joten siksikin niitä on hyvä nostaa esille. Podcast toimii varoittavana ja opettavaisena esimerkkinä nuoremmille kuulijoille sekä ajatuksen herättäjänä vanhemmille kuulujoille.  

The Dark Side of Social media podcast deals with the dark sides of social media. Sides that everyone knows exist but are not talked about. The podcast brings these difficult topics to the light. The topics are explored with the help of both experience stories and experts. Topics include beauty pressures and Western beauty ideals, sexual harassment, grooming and bullying. At the end of each session, you will also hear where to find help on these difficult topics. Both young people and adults can learn from the podcast. These things are faced by everyone, regardless of age, so it’s a good idea to bring them up. The podcast serves as a warning and educational example for younger listeners as well as a thought-provoking way for older listeners. 

Tekijät:  
Hanna Pakanen – Tekijätuottaja