Materiaalit Syömishäiriöliitolle | Graafinen tuotanto

Materiaalit Syli Ry :lle -tuotanto sisältää valtakunnallisen Älä laihduta -päivän (6.5.) ja kansainvälisen Syömishäiriöpäivän (2.6.) materiaalit, joita Syömishäiriöliitto (Syli) jakaa kyseisten päivien tiimoilta. Älä laihduta -päivän materiaalit ovat seitsemän somessa julkaistavaa lupauskuvaa, somessa ja printtinä jaettava Ruokarauhan julistus, kyseisen päivän omien sosiaalisen median kanavien kansi-, profiili ja julkaisukuvat sekä silikoniranneke. Syömishäiriöpäivämateriaaleja puolestaan ovat A4-kokoinen tulostettava #kukatahansa-arkki sekä Sylin sosiaalisen median kanavissa julkaistavat seitsemän faktaruutua. 

The production named Materiaalit Sylille includes various graphic materials for nationwide Do Not Slim Down Day (6.5.) and international Eating Disorder Day (2.6.). The Eating Disorder Association (Syli) will distribute the materials before and during those days in their events, website and social media channels.  

Tekijä: Heli Säkkinen, tekijä-tuottaja 

711 | Mediaprojekti