Young living visuals | Graafinen tuotanto | 2020

749 | Opinnäytetyön produktio-osa | Saara Holappa

Young Living Visuals on graafinen tuotanto, johon kuuluu erilaisia markkinoinnissa käytettäviä visuaalisia materiaaleja. Young Living on vuonna 1994 perustettu yhdysvaltalainen yritys, joka myy puhtaita eteerisiä öljyjä ja muita korkealuokkaisia hyvinvointituotteita sekä luonnonkosmetiikkaa. Hyvinvoinnista lähes obsessoituneena kiinnostuin Young Livingin tuotteista ja itsenäisestä jälleenmyyntimahdollisuudesta ollessani Helsingissä eteeristen öljyjen esittelyillassa kesällä 2019. Päätin tilata tuotteita itselleni ja hiljalleen olen alkanut puhumaan niistä myös blogissani ja sosiaalisessa mediassani. Halusin muutenkin tehdä tänä keväänä oman näköisiäni markkinointimateriaaleja, joten tartuin tilaisuuteen tehdä niitä produktionani. Tuotannon aikana tein käyntikortin, esitteen öljyjen käytöstä, mainosjulisteen, kuvituksen postikorttiin uusille jäsenille, kaksi lyhyttä esittelyvideota, somemateriaalia ja otin tuotteista useita valokuvia. Materiaaleissa on yhtenäinen ilme ja roosapainotteinen värimaailma, johon kuuluu myös valkoinen ja vihreä. Käytän niissä sekä itse piirtämiäni kuvituksia että valokuvia ja pelkistettyjä graafisia muotoja, kuten sydämiä ja pisaroita.

Young Living Visuals is the name for my graphic production that consists of various visual marketing materials. Young Living is a company based in the U.S., founded in 1994. It sells pure essential oils and other high quality wellbeing products as well as natural cosmetics. As I am almost obsessed about wellbeing, I got into Young Living and its delightful products last summer in 2019 when I was in Helsinki in an open essential oil introduction event. I also got very interested in a chance to sell those oils as an independent distributor. Afterwards I decided to order products to my home and gradually started to tell good things about them on my social media and blog. I have gotten more serious about being a distributor since, and I created a Facebook page for that. I wanted to make marketing material of my own during this spring anyway, so it was the perfect opportunity to create those as my production. In the end I made a business card, a flyer about using essential oils, an advertising poster, an illustration for a postcard for new members, two short videos, social media material and I also took many photos of my products. The overall style in the materials is coherent and the main colors are rose pink and white with occasional green. I use self-made illustrations, photos and simplistic graphic elements such as hearts and oil drops on them.

Tekijä: Saara Holappa: tekijä-tuottaja, graafinen suunnittelu.