Oamk-podcast | Podcast | 2020

727 | Opinnäytetyön produktio-osa | Anni Hurtig

Oamk-podcast on Oamkin Viestintäpalveluiden tilaama sarja podcast-jaksoja, joissa käsitellään laajalla skaalalla Oamkiin liittyviä aiheita. Jaksoissa keskustellaan vaihtuvien haastateltavien kanssa opinnoista, tapahtumista ja ilmiöistä. Jaksot ovat pituudeltaan kymmenestä viiteentoista minuuttia ja ne on tehty rennolla otteella. Oamk-podcastin jaksot löytyvät Spotifysta sekä SoundCloudista.

Oamk-podcast is a podcast series ordered by the Communications Services of Oulu University of Applied Sciences. It covers a wide variety of subjects relating to OUAS. The episodes consist of interviews with various people and include discussion on studies, events and phenomena. Each episode is ten to fifteen minutes long and can be listened through Spotify and SoundCloud.

Tekijä:
Anni Hurtig – Tekijä-tuottaja