Naisurheilua-podcast | podcast | 2021

772 | Opinnäytetyön produktio-osa | Joona Klemi & Harri Haavisto

Naisurheilua-podcast. kuva: Joona Klemi ja Harri Haavisto.

Naisurheilua podcast jatkaa viime keväänä someen tehdyn Naisurheilua-projektin tehtävää urheilevien naisten näkyvyyden ja kuuluvuuden lisääjänä. Naisurheilu podcast on kahden urheiluun kallistuneen toimittajan rönsyilevää puhetta naisten urheilusta laajalta rintamalta. Luvassa on vierailevia urheilijoita, tarinoita, analyyseja ja paljon muuta. Podcast on kuunneltavissa Spotifyssa.

Naisurheilua podcast is sequel for a Naisurheilua project which was made last year on social media. Naisurheilua podcast continues mission as a facilitator for female sports visibility. Naisurheilua podcast is two sport journalists`s rambling talk about female sports extensively. There will be athlete visitors, stories, analyzes etc. Podcast can be listened on Spotify.

Tekijät:
Joona Klemi – Tekijätuottaja: toimittaja-juontaja, somevastaava
Harri Haavisto – Tekijä: toimittaja-juontaja, editoija