Style is never out of fashion – FAURA|Monimediatuotanto|2021

#792 | Journalistic Lab | Sami Ikonen, Hanna Pakanen, Nuutti Peltomaa, Eva Kolarovská & Miroslava Petrášová

Monimediallinen muotiprojekti Faura.

Faura Fashion -projekti on multimediatuotanto muodista. Me tuotimme videoita, kirjoitimme artikkeleita, järjestimme muotikuvauksia, joista kaksi oululaisissa kirpputoreissa. Suurimmat teemamme keskittyvät kierrätettyihin vaatteisiin, kevätmuotiin ja yksilölliseen pukeutumiseen. Olemme tavanneet muotialan yrittäjiä, joista osan Oulussa ja osan Helsingissä. Kaikki työmme julkaistaan meidän nettisivuillamme: faurafashionproject.com

Kohdeyleisömme ovat nuoret aikuiset, mutta myös kaikke he, joilla on intohimoa muotiin – kuten meilläkin.

In english:

Faura is a multimedia project about fashion. We produced videos, wrote articles and had photoshoots about the latest trends. Our biggest topics are second-hand fashion, spring fashion 2021, individuality in everyday fashion for each person. We’ve met entrepreneurs from the fashion field, some in Oulu but also from the centre of Finnish fashion Helsinki. And all our work will be published on our website: faurafashionproject.com

Our target audience is mostly young adults, but also anyone who has passion for fashion, like we do.

Tekijät:
Sami Ikonen – tuottaja
Hanna Pakanen – toimittaja
Nuutti Peltomaa – toimittaja
Eva Kolarovská – viestintä
Miroslava Petrášová – graafikko, valokuvaaja

  • Faura fashion project.
  • Faura fashion project.
  • Faura fashion project.
  • Faura fashion project.
  • Faura fashion project.
  • Faura fashion project.