NU Naisurheilua | Urheilujournalismi | 2020

752|Journalistic Lab

Vuonna 2018 tehdyn Nielsen Sportsin tutkimuksen mukaan naisten urheilu kiinnostaa 84 prosenttia urheilun seuraajista. Silti urheilevista naisista kirjoitetaan varsin pintapuolisesti, erityisesti joukkuelajeissa. Naisurheilua-projekti vastaa kysyntään tarjoamalla tarinoita ja tuloksia urheilevien naisten maailmasta. Sukella huippu-urheilun ja mielenkiintoisten tarinoiden pariin joko Instagramin tai Facebookin kautta.

Eighty-four percent of sports followers are interested in female sports, according to research of Nielsen Sports made in 2018. Despite this it can be difficult to find profound and insightful articles about female athletes, especially from a team sport perspective. Naisurheilua-project gives the audience what they want by offering stories and results from the world of female athletes. Plunge into the world-class sports, interesting articles and factoids via Instagram or Facebook.

Tekijät:
Harri Haavisto – tuottaja, sisällöntuottaja
Joona Klemi – sisällöntuottaja
Eija Eskola – valokuvaaja, videokuvaaja
Sanne Van Moorsel – graafikko