Tassunjäljet aikuisuuteen | Graafinen tuotanto | 2021

767 | Opinnäytetyön produktio-osa | Tiina Kantomaa

Tassunjäljet aikuisuuteen -opaskirja. kuvitus: Tiina Kantomaa.

Tässä leikkimielisesti kuvitetussa kirjassa seurataan neljän koiranpennun matkaa kahdeksanviikkoisesta pennusta yksivuotiaaksi koiraksi ja opastetaan nuoria koiranomistajia pitämään huolta uudesta pörröisestä perheenjäsenestä. Infopohjainen kirja on suunnattu 9–10-vuotiaille lapsille. Kirjan tarkoituksena on valistaa ja innostaa lapsia koiran hankinnasta ja oikeanlaisesta huolenpidosta, mutta olla myös visuaalisesti mielekästä katseltavaa kohderyhmän ikäisille lapsille.

This playfully illustrated book follows the journey of four puppies from eight weeks to one year old and instructs young dog owners on how to take care of a new fluffy family member. The information-based book is aimed at children aged 9-10. The purpose of the book is to educate children on how to care for a dog correctly and inspire them to get one. It is also meant to be visually pleasant to look at for the children in the target age group.

Tekijät:
Tiina Kantomaa – käsikirjoitus, kuvitus, taitto

  • Tassunjäljet aikuisuuteen -opaskirja. kuvitus ja taitto: Tiina Kantomaa.
  • Tassunjäljet aikuisuuteen -opaskirja. kuvitus ja taitto: Tiina Kantomaa.
  • Tassunjäljet aikuisuuteen -opaskirja. kuvitus ja taitto: Tiina Kantomaa.
  • Tassunjäljet aikuisuuteen -opaskirja. kuvitus ja taitto: Tiina Kantomaa.
  • Tassunjäljet aikuisuuteen -opaskirja. kuvitus ja taitto: Tiina Kantomaa.
  • Tassunjäljet aikuisuuteen -opaskirja. kuvitus ja taitto: Tiina Kantomaa.
  • Tassunjäljet aikuisuuteen -opaskirja. kuvitus ja taitto: Tiina Kantomaa.
  • Tassunjäljet aikuisuuteen -opaskirja. kuvitus ja taitto: Tiina Kantomaa.