Broomstick Bash | Mobiilipeli (Prototyyppi) | 2022

841 | Opinnäytetyön produktio-osa | Sara Potila, Janine Nurkkala & Maria Martin

Noita on menettänyt voimansa! Lennä ja keräile maagista energiaa palauttaakseen hänen voimansa ja oppimaan uusia loitsuja. Ole varovainen, sillä lentäminen on vaarallista ja noita on helppo hyökkäyksien kohde. Noidalla on onneksi hänen luotettava kissa mukanaan, joka suojelee häntä. 

Broomstick Bash on taikuudesta inspiroitunut 2D-sivunäkymässä oleva “endless runner” mobiilipeli, eli kenttä jatkuu siihen asti, kunnes pelihahmo kuolee. Pelin prototyypissä lennetään noidalla ja kerätään maagista energiaa väistellen esteitä. Tavoitteena on lentää mahdollisimman pitkälle. Kenttä päättyy, kun noita osuu esteeseen tai viholliseen. 

Pelimme päähahmot Jade ja hänen uskonnollinen kumppaninsa taikakissa Opal, aikovat yhdessä selvittää, mikä sai heidän maailmansa maagisen energian hiipumaan. 

— 

The witch has lost her power! Fly and collect magical energy to restore her strength and to learn new spells. Be careful, because flying is dangerous and the witch is an easy target for attacks. Luckily, the witch has her trusty cat with her for protection. 

Broomstick Bash is a 2D sideview ”endless runner” mobile game i.e. the playing field continues until the game character dies. In the prototype of the game, you fly as a witch and collect magical energy while dodging obstacles. The goal is to fly as far as possible. The field ends when the witch hits an obstacle or enemy.  

The main characters of our game, Jade, and her loyal partner, the magical cat Opal, are going to find out together why the magical energy in their world is vanishing. 

Tekijät:  

Sara Potila – Tekijätuottaja, graafikko, animaattori 

Janine Nurkkala – Art Director, graafikko 

Maria Martin – Avustava tuottaja, ohjelmoija