Tiima | moniamediallinen aikakauslehti

Tiima | monimediallinen aikauslehti2013 |

Tabletille julkaistava monimediallinen aikakauslehti, joka käsittelee monipuolisesti eri aiheita nostalgian näkökulmasta. Tiima on nostalgia- ja muisteluaiheinen aikakauslehti, jota voi lukea tabletilla. Lehden aiheet käsittelevät monipuolisesti menneitä vuosikymmeniä eri näkökulmista: lehden aihepiirejä ovat muun muassa muoti, kulttuuri, viihde ja ihmiset. Lehden kohderyhmänä ovat noin 25-60 -vuotiaat ihmiset. Lehteä julkaistaan yksi numero, ja sen laajuus on noin 30 sivua. Lehdessä on tarkoitus hyödyntää tabletin ominaisuuksia ja elementtejä. Jutut voivat myös sisältää videokuvaa ja ääntä. Lehden graafisella ilmeellä tavoitellaan vanhojen sanoma- ja aikakauslehtien ilmettä ja tunnelmaa.

Tuottaja: Timo Similä
Päätoimittaja: Mari Aho
Toimittaja: Ida-Maria Näslund
Toimittaja: Riina Haapala
Toimittaja: Julia Sieppi
Toimittaja: Miika Mattola
Graafikko: Marko Anttila

E491 / Mediaprojekti