Lyhytdokumentti koulujen elokuvaviikoista | 2019

703 | Opinnäytetyön produktio-osa | Elias Varila

Lyhytdokumentti Koulujen Elokuvaviikosta| Video | 2019

Koulujen Elokuvaviikon tarkoitus on tuoda elokuvakasvatus ja kamera koulujen arkipäivään. Siihen voi osallistua kaikki perusasteen koulujen luokat ympäri Suomea. Dokumentissa seurataan lasten työskentelyä suunnittelusta toteutukseen, sekä haastatellaan opettajia Koulujen Elokuvaviikosta sekä elokuvakasvatuksen tärkeydestä.

Koulujen elokuvaliikko brings film education and the camera to everyday school life. Every class fom 1 to 9 from all around Finland can participate. This documentary explains what Koulujen elokuvaviikko is and folloes the children’s journey srom planning a video to executing it.

Tekijät:
Elias Varila – Käsikirjoittaja, ohjaaja, tuottaja, kuvaaja, äänittäjä, editoija.