Ei pupu raidoistaan pääse | lasten kuvakirja

Ei pupu raidoistaan pääse - printtituotannot

Ei pupu raidoistaan pääse | lasten kuvakirja | 2013 |

Ei pupu raidoistaan pääse on 6-8-vuotiaille suunnattu lasten kuvakirja, jossa tiikeriraitainen pupu etsii kaltaisiaan maailmassa, jossa puput enimmäkseen ovat pilkullisia tai yksivärisiä. Tiikeripupun matkaa siivittävät värikkäät, laadukkaat kuvituskuvat ja hauska riimimitassa kirjoitettu tarina. Ei pupu raidoistaan pääse käsittelee aina yhtä ajankohtaista teemaa siitä miltä tuntuu olla erilainen ja kulkea vastavirtaan. Se on kasvutarina, joka lasten lisäksi sopii kaikille lapsenmielisille lukijoille.

Graafikko, taittaja, käsikirjoittaja, tuottaja: Liisa Hannula

E501 / Opinnäytetyön produktio-osa

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*