Pikku-Hiisi | EduLab

Pikku-Hiisi on tunnetaitoihin keskittyvä e-kirja esikouluikäisille lapsille.
Interaktiivisen satukirjan päähenkilönä seikkailee Pikku-Hiisi. Kirjan perustana on suomalainen esikouluopetussuunnitelma. Opi tunnetaitojen ohella suomalaista kansanperinnettä ratkomalla tehtäviä Pikku-Hiiden kanssa.

Pikku-Hiisi is an e-book about emotional skills for pre-school children. 
The main character of the interactive storybook is Pikku-Hiisi. The book is based on the Finnish pre-school curriculum. Learn about Finnish folklore alongside emotional skills by solving different tasks with Pikku-Hiisi.

Työryhmä

Janika Kaunio (Taustat, grafiikat)
Sanni Mykkänen (Grafiikat, videot)
Myles Klynhout (Projektijohtaja, bisnes)
Marius Schöll (Indesign, nettisivut)
Mikko Tervonen (Peliäänet, dokumentit)

EduLab | 2017