Löpöti | musikaalin taltiointi

[kad_youtube url=”https://youtu.be/3eHMEbPM_V0″ width=700 maxwidth=700 ]

 

Löpöti | musikaalin taltiointi | 2015 |

Löpöti-musikaalin taltiointi pitää sisällään Oulun Madetojan musiikkilukion Löpöti-musikaalin monikamerataltioinnin. Musikaalin tarina on otettu ranskalaisen kirjailijan Antoine de Saint-Exupéryn tunnetusta Le Petit Prince-kirjasta (suom. Pikku Prinssi, kääntäjä Irma Packalen). Tuotannon tavoitteena on tehdä tyylikäs ja onnistunut taltiointi musikaalista. Lopputuloksena syntyy dvd-tallenne musikaalista, joka toimii työnäytteenä ja muistona sekä Madetojan musiikkilukion opiskelijoille että projektin työryhmän jäsenille. Lisäksi molemmat oppilaitokset voivat käyttää tallennetta opetuskäyttöön ja toimintansa esittelyssä.

Tuottaja: Henriikka Anttila
Ohjaaja, leikkaaja: Marika Tuomela
Monikameramiksaaja: Jussi Liikala
Kuvaajat: Sara Ilonen, Ada Haaranen, Laura Rantaniemi
Äänisuunnittelu: Jussi Tuohino

556 / Opinnäytetyön produktio-osa