Non-Special Days In Life | animaatio

[kad_youtube url=”https://youtu.be/-jb_9nqzGW4″ width=700 maxwidth=700 ]

 

Non-Special Days In Life | animaatio | 2014 |

Traileri animaatiosta kertoo kasvutarinan, joka käsittelee arkielämän pieniä murheita ja vaikeuksia. Miljöönä toimii pieni opiskelija-asunto ja lämminhenkinen asuinalue. Päähenkilö on vetäytyvä ja hiljainen nuori poika, jonka elämää harmaannuttavat kiireitä, stressiä ja muita huolia symboloivat mustat otukset. Vaikka päähenkilö yrittää ensin taistella otuksia vastaan, oppii hän kuitenkin lopulta että ne kuuluvat elämään.

Tekijätuottaja, animaattori (väritys), graafikko: Niina Luomajoki
Animaattori (välianimointi, linetys): Ella Kukkola
Animaattori (keyanimointi), taustataiteilija: Jonna Koskelo

E533 / Mediaprojekti

nonspecial_feature