OSAKOpodi | Podcast | 2022

807 | Opinnäytetyön produktio-osa | Johanna Kiviniemi

Opiskelijakunta OSAKO valtaa ääniaallot tässä opiskelijakuntatoiminnan ytimeen sukeltavassa podcast-sarjassa, jossa päästään kurkistamaan opiskelijakuntatoiminnan ja toimijoiden elämään. Jaksoissa vierailevat opiskelijakunnan toiminnassa mukana olevat opiskelijat ja työntekijät, sekä kuullaan opiskelijoiden mietteitä katugalluppien muodossa. Jaksoissa käsitellään opiskelijakuntaa ja sen tarpeellisuutta, tutustutaan tuutorointiin, mietitään, mikä on edustajisto, käydään kurkistamassa tapahtumiin ja kansainväliseen toimintaan, sekä mietitään opiskelijoiden hyvinvointia.  

Podcast about the Oulu University of Applied Science’s student union Osako and how it works. In the episodes there are interesting quests fron the student union and students will tell their opinnions at street gallups. Themes are all about the work of the student union: what is it, what is tutoring, events and international work and well-being of the students. 

Tekijät: Johanna Kiviniemi – Tekijätuottaja

  • Osakopodi