Deadly Thoughts | Podcast | 2020

753 – Journalistic Lab

Deadly Thoughts -podcast tarjoaa uudenlaisia näkökulmia kuolemaan. Jaksoissa on vieraana haastateltavia, jotka ovat kohdanneet arjessaan kuolemaa eri tavoin. Podcast on toteutettu osana journalismin LAB-opintoja. Jaksot ovat pituudeltaan noin 15–20 minuuttia. Jokaisesta jaksosta on kuunneltavissa myös lyhennetty versio. Deadly Thoughts -podcastia pääset kuuntelemaan Spotifysta ja Soundcloudista.  

Deadly Thoughts is a podcast which offers new perspectives and outlooks on the subject of death by interviewing guests who have faced death in their everyday lives in different ways. The episodes are 15 to 20 minutes long and they can be streamed from Spotify and Soundcloud.

Tekijät:
Emilia Pakkala – tuottaja, videokuvaus ja -editointi
Terhi Ojala – toimittaja, jaksojen käsikirjoitus ja audion editointi
Sampo Nevalainen – toimittaja, jaksojen käsikirjoitus ja audion editointi
Silja Poutiainen – sosiaalisen median sisällöntuottaja ja markkinointivastaava