Väinön ja Vilman marjaretki | Kirjan kuvitus & taitto| 2020

743 | Opinnäytetyön produktio-osa | Janna Jarvansalo

 Produktiotyönäni tein kuvituksen ja taiton sarjan toiseen kirjaan Väinön ja Vilman marjaretki, joka julkaistaan myöhemmin. Sarjan ensimmäinen osa Metsätontut Väinö ja Vilma on julkaistu 2019 ja tilattavissa osoitteesta www.vainojavilma.fi. Väinö ja Vilma on omakustanteinen lapsille suunnattu kirjasarja, jossa seikkailevat eläinhahmoiset metsätontut Väinö ja Vilma, heidän äitinsä sekä vanha ja viisas Viljami-tonttu.

Väinön ja Vilman marjaretken kuvitukset ja taitto on toteutettu täysin digitaalisesti. Kuvitusten tekemiseen on käytetty Clip Studio Paint Pro-ohjelmaa ja taitto on tehty In Designilla.

As my production I illustrated and made layout for Väinön ja Vilman marjaretki, a children’s book which is second part of Väinö ja Vilma series. The book will be published on a later date. The first part of the self published series, Metsätontut Väinö ja Vilma, is available for purchase at www.vainojavilma.fi. Väinö ja Vilma is a book series about the adventures of animal like forest elves Väinö and Vilma, their mother and old and wise Viljami-elf.

Väinön ja Vilman marjaretki is mad fully digitally. The illustrations are made using Clip Studio Paint Pro program and the layout had been done with In Design.
 
Tekijät: 
Janna Jarvansalo: tekijä-tuottaja, graafinen suunnittelu, taitto & kuvitus.
Jenni Uosukainen: Tilaajaa, kirjailija.