Arjen taikajuomaa | Sarjakuva | 2019

717 | Opinnäytetyön produktio-osa | Ida Hyvönen

Yhtenä päivänä metsäretkellään, velho nimeltä Thanatos löytää hylätyn yksisarvisvarsan, Azuren. Azure on pieni, pörröinen ja iloluontoinen lapsi, jolla on aina meno päällä ja herkut mielessä. Thanatos on vanha, vakava ja erakko, joka tahtoisi edes vähän rauhaa ja hiljaisuutta. Kun Thanatos päättää opettaa Azurelle taikajuomien salat, saavat he molemmat huomata, että ei mene yhtäkään päivää ilman kommelluksia. Onnistuuko yhteiselo, jäävätkö taikajuomien reseptit mieleen ja milloin saa syödä keksejä?

Sarjakuva Arjen taikajuomaa kertoo pienen varsan ja vanhan erakon yhteiselosta ja heidän ystävyydestään huumoristisissä ja lämminhenkisissä tunnelmissa.

One day a wizard called Thanatos was walking in the woods when he stumbled across an
abandoned unicorn filly called Azure. Azure is a small, fluffy and happy-go-lucky child, who
is energetic and likes to have sweets for lunch. Thanatos, on the other hand is an old, serious loner who just wants a peaceful and quiet life. When Thanatos decides to take Azure as his pupil to teach magic potion making, they both soon notice there’s not a single day
without mishaps or messes! Will they be able to live together, are the potion recipes going to
be memorized and when is the right time to eat cookies?
The graphic novel Azure (Magic potion for the ordinary days) tells the adventures of a little unicorn filly, an old unicorn wizard and their life together in a slice-of-life story with humor mixed in.