Kuvituksia Elojazz-tapahtumalle | visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus

 

 

Elojazz on Jazz-20 ry:n tuottama oululainen jazz- ja rytmimusiikkifestivaali, joka järjestettiin 3. – 8.8.2017 ,29. kertaa.
Tapahtuman keskipiste oli uudistettu Rauhalan patio ja Ainolanpuisto.

Tekijä suunnitteli tapahtuman visuaalisen ilmeen yhdessä tilaajan kanssa. Kuvituskuvia käytettiin muun muassa Elojazz tapahtuman nettisivuilla, printti- ja digimainoksissa, käsiohjelmissa, esitteissä ja julisteissa. Tapahtuman kuvitukset sisältävät elementtejä jazz-soittimista, kesäisistä hameen helmoista ja puiden oksista joiden on tarkoitus maalailla kesäistä ja iloista tunnelmaa tapahtumalle. Kuvituksia tehtiin myös koko perheelle suunnatulle Jazzpuisto-tapahtumalle, joka järjestettiin samaan aikaa Elojazz:n kanssa.

Elojazz is a jazz rhythm music festival in the heart of Oulu. The festival is organized by Jazz-20 organisation and it offers atmospheric concerts in Rauhala area and free gigs at local bars on the first weekend of August.

With client Aleksi Kauhanen Heli designed and illustrated the visual appearance of the Elojazz event. Illustrations were used in multiple printed medias such as newspapers, posters, leaflets, advertisements and also in digital form in Elojazz’s website and social media. The illustrations are supposed to paint a picture of lively, summery and happy atmosphere for the festival. This was executed by using vibrant and summery colours such as pink, blue, green and yellow.

Tekijä, kuvittaja: Heli Montonen

649 | Opinnäytetyön produktio-osa | 2017