Kuvituksia Elojazz-tapahtumalle | visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus | 2017

 

 

Elojazz on Jazz-20 ry:n tuottama oululainen jazz- ja rytmimusiikkifestivaali, joka järjestettiin elokuussa 2017 nyt 29. kertaa. Elojazz – tapahtuman keskipiste oli tänä vuonna uudistettu Rauhalan patio ja Ainolanpuisto. Tapahtuma sijoittui ajankohdalle 3. – 8. elokuuta 2017 ja pääkonsertti järjestettiin 4. – 5. elokuuta.

Produktioni sisälsi kuvitusteni luoman visuaalisen ilmeen suunnittelun ja toteutuksen tapahtumalle yhdessä tilaajan Aleksi Kauhasen kanssa. Kuvituskuvia käytettiin muun muassa Elojazz tapahtuman nettisivuilla, printti- ja digimainoksissa, käsiohjelmissa, esitteissä ja julisteissa. Tapahtuman kuvitukset sisältävät elementtejä jazz-soittimista, kesäisistä hameen helmoista ja puiden oksista joiden on tarkoitus maalailla kesäistä ja iloista tunnelmaa tapahtumalle. Toteutin myös kuvituksia Jazzpuisto tapahtumalle, joka järjestettiin samaan aikaa Elojazz-tapahtuman kanssa. Tämä tapahtuma on päivätapahtuma ja se on suunnattu koko perheelle.Elojazz is a jazz rhythm music festival in the heart of Oulu. The festival is organized by Jazz-20 organisation and it offers atmospheric concerts in Rauhala area and free gigs at local bars on the first weekend of August.

With my client Aleksi Kauhanen I designed and illustrated the visual appearance of the Elojazz event. My illustrations were used in multiple printed medias such as newspapers, posters, leaflets, advertisements and also in digital form in Elojazz’s website and social media. The illustrations are supposed to paint a picture of lively, summery and happy atmosphere for the festival. This was executed by using vibrant and summery colours such as pink, blue, green and yellow.

 

Tekijä, kuvittaja: Heli Sofia Montonen

Tilaaja: Aleksi Kauhanen

 

649 | Opinnäytetyön produktio-osa

Arvioi tuotanto: