Pois häkistä – suomalaisen vapaaottelun nousu | dokumentti

Pois häkistä – suomalaisen vapaaottelun nousu | dokumentti | 2016

“Pois häkistä – suomalaisen vapaaottelun nousu” on ensimmäinen Suomessa tehty dokumenttielokuva, joka käsittelee lajia. Dokumetti kertoo suomalaisen vapaaottelun nykytilanteesta ja tulevaisuudesta. Teemoina ovat ottelijan arki, bisnes, vapaaottelun haasteet sekä lajin tulevaisuus. Ääneen pääsevät niin Suomen huippuottelijat kuin taustavaikuttajatkin.

Pois häkistä – suomalaisen vapaaottelun nousu is the first Finnish made documentary film about the world of mixed martial arts in Finland. The documentary highlights the current situation and the future of the sport in the country. The main themes are the business side of MMA, the challenges the sport faces and the future of the sport. You will hear opinions from top-ranked Finnish fighters and sports business experts.

Työryhmä:

Iiro Lampinen: ohjaus

Anssi Karjalainen: kuvaus

Tuukka Hyttinen: äänisuunnittelu

Dokumentti Vinkkamedian YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=lQ-c5p_jLjo&t=92s

622 | mediaprojekti