Surrealistisen pelin konseptikuvat | pelitaide

Surrealistisen pelin konseptikuvat | pelitaide | 2016

Produktiona tehtiin konseptikuvia, jotka olivat pääasiassa käsintehtyjä maalauksia sekä luonnospiirroksia. Konseptikuvat ovat osa kuvitteellista videopeliprojektia, joka voisi jonain päivänä toteutua. Videopeli on tyyliltään surrealistinen. Kuvista tuli osa tekijän portfoliota ja niistä pidetään taidenäyttely Oamkin Galleria O:ssa.

In this production the artist created concept art images which were mainly handmade paintings and sketch drawings. These images are part of an imaginary video game project which might materialize some day. The style of the video game is surrealistic. The images became part of the artist’s portfolio and an art exhibition was held at the school gallery.

Tekijä: Leila Kanniainen

608 | opinnäytetyön produktio-osa