Reissutarinoita | matkablogi Kolumbiasta

Reissutarinoita | matkablogi Kolumbiasta | 2016

Matkablogi Reissutarinoita välittää ihmisille tietoa siitä, millaista on työskennellä ja asua vieraassa kulttuurissa. Journalistiopiskelijamme Etta Nyberg vietti kolme kuukautta Kolumbian Bucaramangassa, tehden töitä AIESEC-järjestön kautta. Työpäiviin kuului lasten englanninopetusta, erilaisia työpajoja sekä kulttuuritiedon lisäämistä. Nyberg haastatteli paikallisia ihmisiä sekä työkollegoitaan siitä, miten he kokevat maan tilanteen ja kulttuurin. Reissutarinoita-blogin kohderyhmänä on matkailusta ja muista kulttuureista kiinnostuneet ihmiset. Tavoitteena on, että edes yksi lukijoista innostuu ja uskaltaa hypätä pois oravanpyörästä toteuttamaan reissuhaaveitaan.

Blogia pääset lukemaan osoitteesta: https://reissutarinoita.wordpress.com/

Tekijä: Etta Nyberg

584 | Mediaprojekti