Jaywalk (Demo version) | animaatio | 2016

591 | Opinnäytetyön produktio-osa | Erkki Rämet & Jussi Tuohino

Jaywalk on vektorigrafiikalla toteutettu piirrosanimaatio, jossa autokoulun ajotunnilla oleva tyttö kohtaa punaisia päin kävelleen pojan. Vinkkamediassa esitellään teoksen teaser-versio, sillä teos tehdään valmiiksi itsenäisenä tuotantona tekijöiden valmistumisen jälkeen 2017. Kaikki oikeudet pidätetään tekijöillä.

Jaywalk is a vector graphic animation about a boy who gets caught up in a middle of traffic because of jaywalking, and a girl who confronts him during an in-car driving lesson. Only the teaser video is shown on this site, because the animation will be finished as an independent production after graduation in 2017. All rights reserved to Erkki Rämet & Jussi Tuohino.

Työryhmä:

Erkki Rämet: käsikirjoitus, ohjaus, animointi ja visuaalinen suunnittelu
Jussi Tuohino: musiikin sävellys, sovitus ja esitys, äänisuunnittelu ja tuotannollinen hallinta

591 | Opinnäytetyön produktio-osa