Etsivä Koistinen | verkkosarjan pilottijakso

Etsivä Koistinen |  verkkosarjan pilottijakso |  2013

Etsivä Koistinen Pilotti on noin 15 min pitkä nettisarjan pilotti. Genreltään sarja on mykkä rikosmysteeri, joka on toteutukseltaan leikkisä ja komediallinen. Sarjassa äänitehosteilla ja musiikeilla on suuri painoarvo, mikä tekee lopputuloksesta lentoisaa kuvan ja äänen tanssia. Sarjassa ei ole ollenkaan dialogia eikä tekstejä, vaan koko kerronta tapahtuu kuvan ja äänen kautta.
Projektissa on enää jäljellä jälkituotanto, johon tämä projektisuunnitelma keskittyy. Esituotannon ja tuotantovaiheen Aleksi Lappalainen ja Matti Sipola keksivät aloittaa kesällä 2013. Tarkoituksena oli kehittää omaa ammattitaitoa ja viettää vapaa-aikaa tehden itselle mielenkiintoista projektia. Päämääränä oli, että lopputulos olisi nettisarjan pilotti, jonka katsomisesta itse nauttisi ja jonka toteuttaminen olisi resursseihin nähden mahdollista.

Ohjaaja, tuottaja, leikkaaja, äänituottaja, säveltäjä: Aleksi Lappalainen
Käsikirjoittaja,lavastaja: Aleksi Lappalainen, Matti Sipola

E504 / Opinnäytetyön produktio