Viisi tarinaa sote-myrskyn silmästä | artikkelisarja

Viisi tarinaa sote-myrskyn silmästä | artikkelisarja | 2016

Viisi tarinaa sote-myrskyn silmästä -juttusarja esittelee viisi lappilaista ammattilaista, jotka kertovat tuntemuksistaan, näkemyksistään ja odotuksistaan tulevasta sote-uudistuksesta. Jutut julkaistiin Yleisradion nettisivuilla silloisessa kotimaa-osiossa. Nettijutut tehtiin henkilöhaastatteluiden pohjalta ja niihin liitettiin useampi kuva.

A series of articles named Viisi tarinaa sote-myrskyn silmästä introduce five lappish professionals who are sharing their feelings, views and expectations about incoming social and health services reform. Articles were published at Finnish Broadcasting Company website. Articles were made as personal interviews and they include several photos.

Tekijä: Eeva Kuivas

Artikkelisarja osoitteessa: http://yle.fi/uutiset/3-9107260

620 | mediaprojekti